Tjänster

Färgsättning

Vet du vilken känsla du vill ha i ditt rum men inte vilka mönster, kulörer eller material du ska välja för att plocka fram den? Boka då en tid och sitt i lugn och ro med vår kunniga färgsättare.  Du kan få hjälp med val av färg, tapet, golv och kakel.

Besök oss och boka en tid för hjälp på plats i butiken. Välkommen in till oss på Upsala Färg så hjälper vi dig att skapa ditt personliga hem!

Kostnad 595 kr. Kostnadsfritt för dig som är medlem i kundklubben.

Fasadkoll

Vilken slags färg är ditt hus målat med? Vad behöver du tänka på vid ommålningen? Med vår tjänst Fasadkollen får du svar på dina frågor av en färgexpert från oss på Upsala Färg som kommer hem till dig och inspekterar ditt hus/din fasad på plats. Du får ett besiktningsprotokoll med all information du behöver inför målningen såsom fasadens skick, arbetsmetod, produktrekommendation och materialåtgång.

Kostnad 595 kr. Kostnadsfritt för dig som är medlem i kundklubben.

Låna släp

Vid köp av golv och keramik finns möjlighet att kostnadsfritt låna vårt täckta släp. Du bokar släpet i butik eller på telefon. 

Hemleverans

Vill du få dina varor hemlevererade? Vi kommer överens om en lämplig dag och tidpunkt när du som mottagare är hemma. Leveransen sker sedan till angiven adress och lämnas utanför dörren (inbärning ingår inte i leveransen). Önskas inbärning tillkommer 1000 kr utöver priset för hemleverans.

Kontakta oss för mer information och för att boka.

Inom Uppsala stad får du hemleverans av dina varor för 595 kr.
För leverans till Alunda, Björklinge, Knivsta, Lindbacken och Storvreta så är priset 995 kr.

Kontakta oss för prisuppgift gällande hemleverans till övriga tillgängliga orter.

Uthyrning

Har du mindre skavanker i ditt trä- eller laminatgolv som du vill laga? Hyr ett reparationskit hos oss på Upsala Färg. Är det istället dags att lägga nytt laminatgolv kan du förenkla arbetet genom att hyra en laminatkap hos oss.

Vi har även tapetnedångare, kakelskärare och elektrisk klinkerkap för uthyrning. Kontakta oss för att få veta mer om tillgänglighet och villkor för uthyrning.

Kundklubb

Välkommen till vår kundklubb! Gå med i vår kundklubb för att ta del av inspiration, tips, erbjudanden och kampanjer. Du får även information om de senaste nyheterna och trenderna inom färg, tapet, golv och kakel. Medlemskapet kostar ingenting och du behöver inget medlemskort.

Som medlem får du:

  • Välkomsterbjudande via SMS med 100 kr rabatt vid köp över 500 kr.
  • Inspirationsmagasinet Happy Magazine digitalt, två gånger per år.
  • Nyhetsbrev med unika erbjudanden, inspiration, kampanjer, nyheter och mycket mer.

Upsala Färg – Stadens äldsta butik för färg, tapet, golv & kakel

Vad behöver du?

Välkommen in till någon av våra butiker för att få hjälp att välja de produkter som passar ditt projekt.